Events

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

3 uger siden

Gry Harrit - sanger og sangskriver

... Se mereSe mindre

Kommenter på Facebook

Class Act 👍

SMUKKE Gry <3

NY SINGLE: "Ta' Det Tilbage" GryHarrit.lnk.to/TaDetTilbage
Og DEL - DEL - DEL endelig. Så giver du mig/os en chance derude i den virkelige verden ❤️.
... Se mereSe mindre

NY SINGLE: Ta Det Tilbage https://GryHarrit.lnk.to/TaDetTilbage
Og DEL - DEL - DEL endelig. Så giver du mig/os en chance derude i den virkelige verden ❤️.

Kommenter på Facebook

SMUKKE og seje Gry!!!! ❤️💪😀

Tak til Albertslund Radio, der vitterligt TØR 😀Studie 55 i dag kl. 15.00 (genudsendelse fra tirsdag) spiller nyt fra Freddy And The Phantoms, he Broken Beats, Blended Brew, Skarnet, Louise Dubiel, Gry Harrit, Stefan Mørk, Junkyard Drive, In Memoirs, Josie Amadonna ft Jokeren og Willy & Tove.
Musikalsk tilbageblik med Marvin Rainwater, Elvis Presley, Tony Orlando & Dawn, Sinéad O'Connor, Buddy Holly, Louis Armstrong, John Lennon og Oasis.
Vi har desværre problemer med vores sender på FM-båndet, så stream via www.albertslundradio.dk eller www.naerradio.dk.
Vi høres ved ... ❤️🎙📻🇩🇰
... Se mereSe mindre

Tak til Albertslund Radio, der vitterligt TØR :-D

En lokalradio der i den grad har øjne og ører åbne. Tak for det 😀👍.Studie 55 i dag kl. 16.00 (genudsendes på fredag kl. 15.00) Spiller nyt fra Lars DK, Gry Harrit, Ring Them Bells, Freddy And The Phantoms, Souls Of Tide, Conny Bloom, Electric Boys, The Floor Is Made Of Lava, Marianne Søgaard, Nana Jacobi, Sune Feldt, Tom Bjerg, NODE ft. Orgi-E,
Musikalsk tilbageblik med Lita Roza, Spencer Davis Group, Bee Gees, Led eppelin, Bob Dylan, Three Dog Night, Pink Floyd, The Eagles.
Lyt med på FM 94,5 eller stream via www.albertslundradio.dk eller www.naerradio.dk.
Vi høres ved ... ❤️🎙📻🇩🇰
... Se mereSe mindre

En lokalradio der i den grad har øjne og ører åbne. Tak for det 😀👍.

1 måned siden

Gry Harrit - sanger og sangskriver

Single-release: "Ta' Det Tilbage"17. april 2020 10:00Gry Harrit - sanger og sangskriverGry Harrit: ”Ta’ det Tilbage”
Singlerelease 17. april
KLIK PÅ LINKET: gryharrit.lnk.to/TaDetTilbage

Med singlen ”Ta’ det Tilbage” sætter sanger og sangskriver Gry Harrit endnu engang en stor tyk streg under, at dansksproget rock er kommet for at blive!

Singlen er anden udgivelse fra EP’en, ”Transformer”, der udkommer i oktober og som er Gry Harrits anden udgivelse i eget navn.

Gry Harrit er ingen novice på den danske musikscene. Hun har i mere end tre årtier været aktiv som korsanger, både live og på indspilninger, for et utal af artister som bl.a. Sebastian, Michael Falch, Poul Krebs og Allan Olsen, for blot at nævne nogle få.

Men indeni Gry Harrit bor en rocksanger, der vil ud. Og det kommer hun i den grad både på den aktuelle single og på de fem numre, der udgør den kommende EP-udgivelse.

”Ta’ det Tilbage” handler om at turde tage chancer i livet og i kærligheden. At sænke paraderne og gå efter det, man ønsker. På det aktuelle nummer er dette repræsenteret i en helt konkret parforholdssituation, der er gået i hårdknude. Alt for meget er sagt og samtidig er alt for meget er usagt.

”I bund og grund er det egentlig en sang om tilgivelse. Tilgivelse overfor sig selv og for hinanden. Og om at stille sig til rådighed for den anden. Og endnu større - stille sig til rådighed for alt det, der gør dig selv godt for at gøre plads til alt det gode dit eget liv,” fortæller Gry Harrit og fortsætter:

”Vi mennesker har vist desværre en tendens til at fylde vores liv med konflikter og nederlag, uopfyldte behov, drømme og ønsker. Denne sang handler om, at fylde livet med det der gør godt.”

Medvirkende: Finn Verwohlt på guitar (samt producer), Jon Bruland på bas og Kasper Foss på trommer.
... Se mereSe mindre

Single-release: Ta Det Tilbage
Se flere opslag